نوشته شده توسط : Roh
برای ایجاد نسخه pdf از اسناد شخصی، راه های زیادی وجود دارد. ساده ترین آنها ایجاد نرم افزارهای pdf سازی مثل pdf factory است. در صورتی که به اینترنت دسترسی داشته باشید نیز سرویس های زیادی برای شما این تبدیل را به صورت آنلاین انجام می دهند که Google doc معروف ترین آنهاست.

ایجاد pdf با دست خالی!

اما بعضی وقتها ممکن است شما نیاز به تهیه pdf از اسناد خود (word, excel, …) داشته باشید اما نرم افزار pdf ساز دم دست شما نباشد و امکان اتصال به اینترنت نیز برای شما فراهم نباشد. در این صورت هم نباید ناامید شد چرا که با خود Adobe Acrobat Reader و بدون استفاده از هیچ نرم افزار جانبی دیگر، می توانید نسخه pdf اسناد خود را تهیه کنید.

برای این منظور کافی است که در Control Panel ویندوز خود به قسمت Printers and Faxes رفته و بر روی عبارت Add a printer کلیک کنید.

ایجاد pdf با دست خالی!

در ادامه، کافی است با طی مراحل فوق، ابتدا گزینه File را انتخاب و سپس از لیست پرینترهایی که ظاهر می شود، AGFA-Avantra 36SF را انتخاب کنید.

با این کار شما یک پرینتر مجازی جدید با نام AGFA ایجاد کرده اید. پس از اتمام مراحل فوق با زدن دکمه Finish ، پرینتر pdf ساز شما آماده استفاده است!

حال یک فایل متنی (مثلا وُرد) باز کنید و پس از نوشتن مطلب خود، بر روی تصویر پرینتر در نوار ابزار کلیک کنید. (یا می توانید Ctrl+P را بفشارید)

 برای ایجاد نسخه pdf از اسناد شخصی، راه های زیادی وجود دارد. ساده ترین آنها ایجاد نرم افزارهای pdf سازی مثل pdf factory است. در صورتی که به اینترنت دسترسی داشته باشید نیز سرویس های زیادی برای شما این تبدیل را به صورت آنلاین انجام می دهند که Google doc معروف ترین آنهاست

از لیست پرینترها AGFA را انتخاب کرده و تائید کنید. ویندوز از شما می پرسد که فایل خروجی را کجا ذخیره کند؟

پس از انتخاب محل ذخیره و تائید، شما یک فایل با پسوند prn خواهید داشت. پسوند این فایل را از prn به ps تغییر داده و بر روی آن دوبار کلیک کنید. حال آکروبات ریدر باز شده و فایل pdf را در کنار فایل ps ایجاد می کند.

ایجاد pdf با دست خالی!

باید توجه داشت برای ساخت pdf با این روش، داشتن یک نسخه قدیمی Adobe Acrobat Reader کافی است. ضمنا توجه کنید که بعضی ویندوزها با نام فارسی پرونده های pdf مشکل دارند که لازم است اسم لاتین یا عددی برای فایل خود انتخاب کنید.



:: موضوعات مرتبط: ترفند کامپیوتری , ,
:: بازدید از این مطلب : 796
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 17 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Roh
از نشانه های کاربران حرفه ای سرعت عمل آنها در استفاده از کلیدهای میانبر در برنامه های مختلف است. در ادامه به معرفی چند کلید میانبر مشترک و کاربردی در  بیشتر ویرایشگرهای متن می پردازیم ، که این امکان را به شما می دهند تا کار خود را با سرعت بیشتری انجام دهید.

کلیدهای میانبر در ویرایشگرهای متن

کلیدهای Ctrl + جهت راست – انتقال مکان نما به ابتدای کلمه قبلی( در متن فارسی)

دکمه های Ctrl + Backspace  – حذف کلمه سمت چپ مکان نما

دکمهCtrl + Delet  – حذف کلمه سمت راست مکان نما

دکمه های Ctrl +  فلش بالا – حرکت مکان نما به ابتدای پاراگراف.

دکمه های Ctrl + فلش پایین – حرکت مکان نما به انتهای پاراگراف.

Home – حرکت مکان نما به ابتدای سطر

 End - حرکت مکان نما به انتهای سطری

 

کلیدهای میانبر در ویرایشگرهای متن

Ctrl+Home - حرکت مکان نما به ایتدای سند

 Ctrl+End- حرکت مکان نما به انتهای سند

 Page Up- حرکت مکان نما یک صفحه کامل به بالا

 Page Down- حرکت مکان نما یک صفحه کامل به پایین

 Shift +کلیدجهت نمای راست – انتخاب کلمات سمت راست مکان نما

 Shift +کلیدجهت نمای چپ – انتخاب کلمات سمت چپ مکان نما

 Shift+End - انتخاب یک سطر

 Shift+Ctrl +جهت نمای راست یا چپ – انتخاب یک واژه ( با نگه داشتن کلید جهت نما می توانید کلمات بیشتری را انتخاب کنید)

 Shift+Ctrl +جهت نمای پایین یا بالا – انتخاب یک پاراگراف

 Shift+Home – انتخاب قسمتی از متن که بین مکان نما و ابتدای سطر وجود دارد.

 

از نشانه های کاربران حرفه ای سرعت عمل آنها در استفاده از کلیدهای میانبر در برنامه های مختلف است

 Shift+End – انتخاب قسمتی از متن که بین مکان نما و انتهای سطر وجود دارد.

 Shift+Ctrl+Home – انتخاب قسمتی از متن که بین مکان نما و ابتدای سند.

 Shift+Ctrl+End- انتخاب قسمتی از متن که بین مکان نما و انتهای سند.

کلیدهای میانبر در ویرایشگرهای متن

Ctrl+A- انتخاب تمام متن

 Ctrl+C یا  Ctrl+Insert- کپی کردن متن انتخابی

 Ctrl+X یا  Shift+Delete- برش متن انتخاب شده

 Ctrl+V یا  Shift+Insert- جایگذاری متنی که قبلاً کپی یا برش شده

 Ctrl+Z – برگرداندن آخرین کار انجام شده

 Ctrl+B- ضخیم کردن متن انتخاب شده

 Ctrl+I- کج کردن(ایتالیک) فونت متن انتخاب شده

 Ctrl+U – خط زیر کردن متن انتخاب شده

 Ctrl+F – باز کردن جعبه جستجو

کلیدهای میانبر در ویرایشگرهای متن

Shift+F3 – تغییر حالت فونت انتخاب شده به حروف بزرگ و کوچک و حرف اول بزرگ ( در متن انگلیسی )

 Ctrl+O- فراخوانی یک سند جدید

 Ctrl+S- ذخیره سازی سند

 Ctrl+N- ایجاد یک سند جدید

 Ctrl+P – چاپ کردن سند

 Alt – با استفاده از این کلید نوار منو ویرایشگر متن فعال می شود و گزینه هایی را جهت انتخاب شما معرفی می کند

 Alt+F- فعال شدن منوی File

 Alt+E- فعال شدن منوی Edit

 Alt+V- فعال شدن منویView

 

 



:: موضوعات مرتبط: ترفند کامپیوتری , ,
:: بازدید از این مطلب : 670
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 17 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Roh

قبل از راه‌اندازی یك HomeGroup دانستن چند نكته ضروری است:

*** اول آن‌كه HomeGroup را فقط می‌توانید روی ویندوز 7 راه‌اندازی كنید و همین‌طور تنها می‌توانید رایانه‌هایی را كه سیستم‌عامل آنها ویندوز 7 است، به این شبكه متصل كنید.

HomeGroup در تمامی ویرایش‌های مختلف ویندوز 7 در دسترس است، اما بدانید كه ویرایش‌های Starter و Home Basic فقط قادر به اتصال به یك HomeGroup است و نمی‌تواند آن ‌را راه‌اندازی كند.

***نكته دوم آن‌كه HomeGroup فقط می‌تواند در Home network راه‌اندازی شود.

چگونه یك شبكه خانگی راه‌اندازی کنیم؟

هنگامی كه رایانه‌تان را به یك شبكه متصل می‌كنید، ویندوز 7 همان ابتدا از شما می‌خواهد كه Network Location را مشخص كنید. این انتخاب به صورت خودكار تنظیمات Firewall و تنظیمات امنیتی سیستم‌عامل شما را برای همان نوع از شبكه اعمال خواهد كرد.

اگر پس از آن رایانه‌تان را به یك نوع شبكه دیگر، مثلا یك شبكه Public (از دید ویندوز 7) متصل كنید، بهتر آن است كه Network Location آن را نیز تغییر دهید تا مطمئن باشید تنظیمات امنیتی مناسب برایتان اعمال خواهد شد. برای این منظور ‌باید از پنجره Network and Sharing Center (پاورقی یك) روی گزینه‌ای كه ذیل عبارت Network مشاهده می‌شود كلیك كنید تا پنجره Set Network Location باز شود.

 HomeGroup را فقط می‌توانید روی ویندوز 7 راه‌اندازی كنید و همین‌طور تنها می‌توانید رایانه‌هایی را كه سیستم‌عامل آنها ویندوز 7 است، به این شبكه متصل كنید

در این پنجره می‌توانید از میان سه گزینه Home Work و Public، گزینه مناسب را انتخاب كنید.

Home network را هنگامی انتخاب كنید كه رایانه‌تان عضوی از یك شبكه خانگی است یا این‌كه به تمامی افراد و ابزارهای متصل به یك شبكه اطمینان دارید. در این حالت ابزار Network discovery فعال است كه به واسطه آن می‌توانید تمامی سیستم‌های متصل به شبكه را ببینید و همین‌طور آنها نیز می‌توانند رایانه شما را مشاهده كنند.

Work network را وقتی انتخاب كنید كه رایانه‌تان در یك شبكه محلی كوچك عضویت دارد. در این حالت نیز Network discovery فعال است اما نمی‌توانید سیستم‌تان را به یك HomeGroup متصل كنید.

هنگامی كه به یك شبكه عمومی كه مصداق بارز آن اینترنت بدون واسطه مسیریاب (Router) است متصل می‌شوید، ‌باید Public network را انتخاب كنید. در این حالت سیستم شما از دید دیگر ابزارهای متصل به شبكه پنهان خواهد بود؛ علاوه بر این سیستم‌عامل‌تان بیشترین امنیت را در مقابل بدافزارها خواهد داشت. در این حالت علاوه بر این‌كه نمی‌توانید به یك HomeGroup متصل شوید، Network discovery نیز غیرفعال است.

چگونه یك شبكه خانگی راه‌اندازی کنیم؟

اگر از فناوری‌های وایرلس برای اتصال به اینترنت استفاده می‌كنید، باز هم بهتر است Public را به عنوان Network Location برگزینید.

*** سومین نكته هم آن است كه HomeGroup هیچ‌گونه اطلاعاتی را برای مایكروسافت ارسال نمی‌كند!

پس از ذكر این مقدمات، نوبت به توضیح درباره راه‌اندازی یك HomeGroup می‌رسد. همان‌طور كه عنوان شد، تمامی ویرایش‌های ویندوز 7 غیر از Starter و HomeBasic می‌توانند یك HomeGroup ایجاد كنند. برای این منظور از پنل سمت چپ پنجره Network and Sharing Center گزینه HomeGroup را انتخاب كنید. همین‌طور می‌توانید این عبارت را در Search box منوی استارت تایپ یا از Control Panel به آن دسترسی پیدا كنید.

هنگامی كه به یك شبكه عمومی كه مصداق بارز آن اینترنت بدون واسطه مسیریاب (Router) است متصل می‌شوید، ‌باید Public network را انتخاب كنید. در این حالت سیستم شما از دید دیگر ابزارهای متصل به شبكه پنهان خواهد بود؛ علاوه بر این سیستم‌عامل‌تان بیشترین امنیت را در مقابل بدافزارها خواهد داشت

اگر Network Location سیستم‌تان روی Home تنظیم نشده‌باشد، ادامه كار برایتان میسر نخواهد بود؛ پس حتما آن را بدرستی تنظیم كنید. در پنجره HomeGroup روی دكمه Create a homegroup كلیك كنید. در پنجره‌ای كه باز می‌شود، می‌توانید تعیین كنید چه مواردی در شبكه به اشتراك گذاشته شود. شما می‌توانید از میان كتابخانه‌های مختلف، موارد موردنظرتان را انتخاب كنید. همچنین می‌توانید Printer متصل به سیستم‌تان را نیز به اشتراك بگذارید.

پس از كلیك روی دكمه Next، در پنجره بعد به شما یك كلمه عبور نمایش داده می‌شود كه توسط سیستم تولید شده و ‌باید آن‌را نگاه دارید؛ زیرا هنگام اتصال رایانه‌های دیگر به شبكه HomeGroup كه ایجاد كرده‌اید، به این كلمه عبور نیاز خواهید داشت. اكنون با كلیك روی دكمه Finish مراحل ایجاد HomeGroup شما به پایان می‌رسد.

پس از ایجاد HomeGroup می‌توانید از طریق روش‌های پیش‌گفته به پنجره تنظیمات آن دسترسی یابید و تغییرات موردنظرتان را اعمال كنید. به عنوان مثال می‌توانید یكی از Libraryها یا پرینتری را كه قبلا به اشتراك گذاشته بودید، از این حالت خارج كنید.

همچنین می‌توانید با كلیك روی گزینه View or print the homegroup password كلمه عبوری را كه سیستم برای‌ اتصال به HomeGroup شما تولید كرده بود ببینید و حتی آن را چاپ كنید!

چگونه یك شبكه خانگی راه‌اندازی کنیم؟

از طریق گزینه Change the password نیز بسادگی می‌توانید آن‌را تغییر دهید. البته در این حالت كلمه عبور توسط سیستم تولید نمی‌شود و خودتان می‌توانید آن‌را تعیین كنید؛ پس بهتر است همیشه این كار را انجام دهید؛ زیرا به خاطر سپردن كلمات عبوری كه سیستم تولید می‌كند، كار دشواری است!

اگر سیستم‌تان عضو یك HomeGroup است و مایلید آن‌را از این شبكه جدا كنید، ‌باید گزینه Leave the homegroup را انتخاب كنید. همان‌طور كه مشاهده می‌كنید، این كار نیز بسادگی اتصال به HomeGroup صورت می‌پذیرد.

درباره تنظیمات پیشرفته این بخش در شماره آینده صحبت خواهیم كرد.

 

برای دسترسی به پنجره Network and Sharing Center ‌باید روی آیكون Network Connection كه در قسمت Notification area در نوار ابزار ویندوز 7 قابل مشاهده است، كلیك كرده و گزینه Open Network and Sharing Center را انتخاب كنید. همچنین می‌توانید از كادر جستجوی منوی استارت استفاده كنید.

 



:: موضوعات مرتبط: ترفند کامپیوتری , ,
:: بازدید از این مطلب : 627
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 17 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Roh

 

آزادسازی حافظه اشغال شده ی بی مصرف برنامه

زباله روب معمولا در دو حالت شروع به آزاد سازی حافظه اشغال شده می کند:

**در حین اجرای برنامه زمانی که برنامه نیاز به حافظه جدیدی داشته باشد و با کمبود حافظه آزاد روبرو شود، زباله روب شروع به کار کرده و تمام حافظه هایی که توسط برنامه اشغال شده اند را نشانه گذاری می کند. گروهی از این حافظه ها در حال حاضر توسط برنامه در حال استفاده هستند و گروهی دیگر قبلا استفاده شده اند و اکنون دیگر قابل دسترسی و استفاده نیستند. (مانند اشیایی که در یک ساب روتین ایجاد شده اند و فراخوانی ساب روتین به پایان رسیده باشد). پس از اینکه نشانه گذاری به پایان رسید، زباله روب شروع به آزاد سازی حافظه هایی که به عنوان حافظه اشغال شده بی مصرف ، نشانه گذاری شده اند می کند.

** زمانی که اجرای برنامه به پایان می رسد که در این حالت زباله روب شروع به کار کرده و کل حافظه ای که توسط برنامه اشغال شده بود را آزاد می کند.

در حالت عادی بهتر است که ما در کار زباله روب دخالت نکنیم و بگذاریم که . NET Framework وظیفه مدیریت حافظه رو بر عهده بگیرد. ولی در پاره ای از موارد ما احتیاج پیدا می کنیم که زباله روب را در هنگام اجرای برنامه فراخوانی کنیم تا راندمان و کارایی برنامه بالا برود

مثلا تصور کنید که برنامه ای داریم که هنگام اجرا، تعداد بسیار زیادی از اشیا را به وجود آورده و سپس آنها را آزاد می کند و عملکرد برنامه به صورتی است که نیاز داریم مدت زیادی در حال اجرا باشد. نتیجه این می شود که پس از مدتی حافظه بسیار زیادی توسط برنامه اشغال می شود که می تواند در کارایی سیستم و عملکرد سایر برنامه هایی که در حال اجرا هستند تأثیر منفی بگذارد.

در این گونه مواقع ما نیاز پیدا می کنیم که هر از چند گاهی درهنگام اجرای برنامه ، حافظه های اشغال شده ی  بی مصرف را آزاد کنیم و درحقیقت ، زباله روب را وادار سازیم تا این عمل را انجام دهد.

در این قسمت برنامه ای خواهیم نوشت که مطالب فوق را در بر گرفته و نحوه پیاده سازی آن رانشان خواهیم داد.

آزادسازی حافظه اشغال شده ی بی مصرف برنامه

یک پروژه از نوع Windows Application ایجاد کرده و دو دکمه به نام های btnAllocateObject و btnForceGarbageCollection  به فرم اضافه کنید.

در رویداد کلیک مربوط به دکمه btnAllocateObject  قطعه کد زیر را بنویسید.

' Create an object.

Private Sub btnAllocateObject_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnAllocateObject.Click

Dim obj As New TestClass

obj.ObjectNumber = m_ObjectNumber

MessageBox.Show("Created object " & m_ObjectNumber)

m_ObjectNumber += 1

End Sub

همانطور که مشاهده می کنید ما یک شی از نوع کلاس TestClass که در ادامه به تشریح آن می پردازم ایجاد نموده  و عضو ObjectNumber آن را مقدار دهی می کنیم.

 

اکنون در رویداد کلیک مربوط به کنترل btnForceGarbageCollection قطعه کد زیر را بنویسید.

' Collect all garbage generations.

Private Sub btnForceGarbageCollection_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnForceGarbageCollection.Click

GC.Collect()

MessageBox.Show("Done")

End Sub

با اجرای دستود GC.Collect ، عمل زباله روبی (Garbage Collection) آغاز می گردد.

عمل زباله روب به این شکل است که متد Finalize مربوط به اشیایی که باید حافظه آن ها آزاد گردد را فراخوانی می کند.  برای نشان دادن این رویه، ما ساب روتین Finalize مربوط به کلاس TestClass را Override می کنیم.

Public Class TestClass

Public ObjectNumber As Integer

' Display a finalization message.

Protected Overrides Sub Finalize()

MyBase.Finalize()

MessageBox.Show("Finalizing " & ObjectNumber)

End Sub

End Class

کار تمام شد.

برای امتحان برنامه آن را اجرا کنید و چند دفعه دکمه btnAllocateObject  را کلیک کنید.  مشاهده می کنید که هر بار یک شی از نوع کلاس TestClass ایجاد شده و عضو ObectNumber آن مقدار دهی می شود.

اکنون دکمه btnForceGarbageCollection  را کلیک کنید. مشاهده می کنید که زباله روب در حقیقت متد Finalize هر یک از اشیایی که قبلا ایجاد نموده ایم را فراخوانی می کند و مقداری را که ما به عضو ObectNumber هر شی اختصاص دادیم را مشاده می کنید.



:: موضوعات مرتبط: ترفند کامپیوتری , ,
:: بازدید از این مطلب : 663
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 17 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Roh

php دانلود فیلم های آموزشی برنامه نویسی تحت وب PHP به زبان فارسی

پی اچ پی (به انگلیسی: PHP) یک زبان اسکریپت‌نویسی برای وب است. PHP عمدتا بر روی سرور وب اجرا می‌شود. PHPعمدتا مانند یک فیلتر عمل می‌کند، کد برنامه را به عنوان ورودی می‌گیرد و صفحات وب را به عنوان خروجی (غالبا از نوع اچ تی ام ال) ایجاد می‌کند. همچنین می‌تواند برای اسکریپت کردن خط فرمان استفاده شود. PHP می‌تواند بر روی صفحات وب و سیستم‌های عامل و یا پایگاه‌های داده مستقر شود. همچنین می‌تواند به عنوان سیستم مدیریتی پایگاه داده استفاده شود.پی اچ پی رایگان بوده و گروه PHP منبع کاملی از کد آن را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. همچنین می‌توان از آن برای کاربردهای شخصی استفاده کرد. این زبان می‌تواند کد باینری را برای موتور زند تولید کند. از پی اچ پی عمدتا در طراحی وب استفاده می‌شود.

 فیلم های آموزشی برنامه نویسی تحت وب PHP به زبان فارسی همراه با بانک اطلاعاتی MySql که توسط جناب اقای مهندس کیانیان که بی شک یکی از برترین اساتید کشور می باشند تهیه شده است. در این مجموعه سعی بر آن شده که تمامی مباحث به طور کامل پوشش و با به کارگیری مثال های متنوع در تدریس و فهم مطالب کمک گرفته شود.

 

 

دانلود  دانلود مستقیم : فیلم های آموزشی برنامه نویسی تحت وب PHP به زبان فارسی


tag  حجم فايل : 265 مگابایت 

پسورد  پسورد فايل : www.mohandesyar.com 



:: موضوعات مرتبط: , کتاب , ,
:: بازدید از این مطلب : 729
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 14 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Roh

compiler دانلود جزوه اصول طراحی کامپایلرها

مترجم یا همگردان یا کامپایلر برنامه یا مجموعه‌ای از برنامه‌های کامپیوتری است که متنی از زبان برنامه نویسی سطح بالا (زبان مبدا) را به زبانی سطح پایین (زبان مقصد)، مثل اسمبلی یا زبان سطح ماشین، تبدیل می‌کند. خروجی این برنامه ممکن است برای پردازش شدن توسط برنامه دیگری مثل پیونددهنده مناسب باشد یا فایل متنی باشد که انسان نیز بتواند آنرا بخواند.به بیان ساده، کامپایلر برنامه‌ای است که یک برنامه نوشته شده در یک زبان خاص ساخت‌ یافته را خوانده و آن را به یک برنامه مقصد (Target Language) تبدیل می‌نماید. در یکی از مهم‌ترین پروسه‌های این تبدیل، کامپایلر وجود خطا را در برنامه مبدأ اعلام می‌نماید.
جزوه اصول طراحی کامپایلرها مربوط به درس اصول طراحی کامپایلر در رشته کامپیوتر می باشد که توسط سیده فاطمه نورانی در گروه کامپیوتر دانشگاه پیام نور تهیه شده است . این جزوه بصورت اسلاید وار مناسب برای تدریس بوده و مشتمل بر ۲۴۷ اسلاید می باشد که فصول زیر را شامل می شود :

  • مقدمه ای بر کامپایلر
  • نحو زبان و تجزیه
  • تحلیلگر لغوی
  • تحلیل نحوی


 



دانلود  دانلود مستقیم : جزوه اصول طراحی کامپایلرها


tag  حجم فايل : 700 کیلوبایت 

پسورد  پسورد فايل : www.mohandesyar.com 



:: موضوعات مرتبط: , کتاب , ,
:: بازدید از این مطلب : 821
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 14 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Roh

html دانلود کتاب الکترونیکی آموزش زبان برنامه نویسی HTML

اچ‌تی‌ام‌ال (زبان نشانه‌گذاری بسامتن)، سنگ بنای وب است، یک زبان برای نشانه‌گذاری بسامتن که برای تدوین قالب و طراحی صفحه‌های وب به کار می‌برند. دستورعمل‌های این زبان، برچسب (Tag) نام دارند که محتوای یک صفحه وب، با آن‌ها، نشانه‌گذاری شده و بدین‌ترتیب، نحوهٔ نمایش آن صفحه برای مرورگرهای وب، توصیف می‌شود. HTML مخفف HYPER TEXT MARKUP LANGUAGE است. این زبان در خلال دهه ۹۰ توسط دنیس ریچی اختراع شد.

هر یک از برچسب‌های اچ‌تی‌ام‌ال، معنا و مفهوم خاصی دارند و تأثیر مشخصی بر محتوا می‌گذارند، مثلا برچسب‌هایی برای تغییر شکل ظاهری متن، نظیر درشت و ضخیم کردن یک کلمه یا برقراری پیوند به صفحات دیگر در اچ‌تی‌ام‌ال تعریف شده‌اند.

یک سند اچ‌تی‌ام‌ال، یک پروندهٔ مبتنی بر متن (Text–based) است که معمولاً با پسوند .htm یا .html نام‌گذاری شده و محتویات آن از برچسب‌های اچ‌تی‌ام‌ال تشکیل می‌شود. مرورگرهای وب، که قادر به درک و تفسیر برچسب‌های اچ‌تی‌ام‌الهستند، تک‌تک آن‌ها را از داخل سند اچ‌تی‌ام‌ال خوانده و سپس محتوای آن صفحه را نمایان‌سازی (Render) می‌کنند.

اچ‌تی‌ام‌ال زبان برنامه‌نویسی نیست، بلکه زبانی برای نشانه‌گذاری بسامتن است و اساساً برای ساخت‌مند کردن اطلاعات و جدایش اجزای منطقی یک نوشتار — نظیر عناوین، تصاویر، فهرست‌ها، بندها و جداول — به کار می‌رود. از سوی دیگر،اچ‌تی‌ام‌ال را نباید به عنوان زبانی برای صفحه‌آرایی یا نقاشی صفحات وب به کار برد، این وظیفه اکنون بر دوش فناوری‌های دیگری همچون سی‌اس‌اس است.

کتاب الکترونیکی آموزش زبان برنامه نویسی HTML توسط خانوم بیتا ضرابیان تهیه شده است و بصورت فایل اجرایی می باشد و شما برای مشاهده آن نیاز به هیچگونه نرم افزار اضافی نخواهید داشت .





دانلود  دانلود مستقیم : کتاب الکترونیکی آموزش زبان برنامه نویسی HTML


tag  حجم فايل : 2 مگابایت 

پسورد  پسورد فايل : www.mohandesyar.com 



:: موضوعات مرتبط: , کتاب , ,
:: بازدید از این مطلب : 726
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 14 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Roh

computer دانلود جزوه معماری کامپیوتر

معماری کامپیوتر عنوان یکی از گرایش‌های رشته کامپیوتر است. در این گرایش با اجزای داخلی کامپیوتر که مراحل انجام یک دستور را بر عهده دارند و چگونگی کار آنها آشنا می شویم. در این گرایش واحد کنترل مرکزی و حافظه به عنوان دو بخش اصلی کامپیوتر معرفی می شوند و در ادامه به بررسی ارتباط آنها و ساختار درونی آنها می پردازند. برای درک موضوعات مطرح شده در این گرایش آشنایی با مبحث مدارهای منطقی لازم و ضروری است.
جزوه معماری کامپیوتر پیش رو نوشته سعید دانشگر می باشد که در ۱۶۵ صفحه بصورت دستنویس تهیه شده است . این جزوه از روی کتاب های طراحی دیجیتال و معماری سیستم های کامپیوتری موریس مانو تدریس شده است .



 


دانلود  دانلود مستقیم : جزوه معماری کامپیوتر


tag  حجم فايل : 3.7 مگابایت 

پسورد  پسورد فايل : www.mohandesyar.com 



:: موضوعات مرتبط: , کتاب , ,
:: بازدید از این مطلب : 710
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 14 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Roh

programming دانلود کتاب برنامه سازی پیشرفته

کتاب برنامه سازی پیشرفته نوشته آقای مهندس محمد بلوچ زهی از دانشکده مهندسی شهید نیکبخت می باشد این کتاب به عنوان جزوه آموزشی درس برنامه سازی پیشرفته در دانشگاه سیستان و بلوچستان تدریس می شود، که در ۱۵۹ صفحه نگارش و عناوین زیر را به طور جامع پوشش می دهد:

  • مقدمه ای بر NET.
  • مقدمه ای بر #C
  • ساختارهای تصمیم و حلقه های تکرار در #C
  • رشته ها
  • متد ها
  • طبقه بندی انواع
  • فایلها


 




دانلود  دانلود مستقیم : کتاب برنامه سازی پیشرفته


tag  حجم فايل : 3.4 مگابایت 

پسورد  پسورد فايل : www.mohandesyar.com 



:: موضوعات مرتبط: , کتاب , ,
:: بازدید از این مطلب : 681
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 14 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Roh

data دانلود جزوه درسی ساختمان داده دانشگاه صنعتی شریف

ساختمان داده‌ها از جمله بنیادی‌ترین مباحث مورد نیاز جهت یادگیری و درک بسیاری از مفاهیم عمده در علوم رایانه است. درس ساختمان داده ها نیز به تبع آن یکی از اصلی ترین دروس رشته کامپیوتر و فناوری اطلاعات محسوب می گردد.

در این درس مفاهیم زیر بررسی می شوند:

  • آرایه (Array)
  • صف (Queue)
  • پشته (Stack)
  • لیست پیوندی (Linked list)
  • گراف (Graph)
  • درخت (Tree)

تسلط بر این درس علاوه بر اینکه یکی از نیازهای ضروری دانشجویان رشته کامپیوتر و فناوری اطلاعات می باشد، می تواند تاثیر بسزایی در سرعت بخشیدن به روند برنامه نویسی یک برنامه نویس نیز داشته باشد.

جزوه درسی ساختمان داده آقای دکتر محمد قدسی از دانشگاه صنعتی شریف به صورت تایپ شده در دو بخش خدمتتان ارائه می شود.





دانلود  دانلود مستقیم : جزوه درسی ساختمان داده دانشگاه صنعتی شریف


tag  حجم فايل : 1 مگابایت 

پسورد  پسورد فايل : www.mohandesyar.com 



:: موضوعات مرتبط: , کتاب , ,
:: بازدید از این مطلب : 815
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 14 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Roh

machine language دانلود جزوه زبان ماشین و برنامه سازی سیستم

زبان ماشین زبانی است که دستورات آن به سخت افزار وابسته بوده و به ازای هر دستور یک مدار سخت افزاری در داخل CPU وجود دارد . هر کدام از دستورات زبان ماشین دارای یک کد عددی بوده که بصورت مبنای ۲ یعنی ۰ و ۱ در داخل حافظه و یا CPU قرار میگیرند .
زبان اسمبلی همان زبان ماشین است ولی بجای کدهای ۰ و ۱ از کلمات انگلیسی به عنوان نام دستورات استفاده می گردد . نرم افزار اسمبلر دستورات اسمبلی را به کدهای زبان ماشین ترجمه می کند .
جزوه زبان ماشین و برنامه سازی سیستم مربوط به کلاس های درس مهندس کریمی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال می باشد که در ۵۵ صفحه فصول زیر را شامل می شود :

  • مقدمه
  • آشنایی با سخت افزار و ویژگی های آن
  • مبناهای عددی
  • زبان اسمبلی ۸۰۸۶
  • مفهوم ادرس ها در زبان اسمبلی
  • وقفه ها در زبان اسمبلی
  • زیر برنامه ها و ماکروها در زبان اسمبلی
  • بررسی چند دستور و چند مثال


 



دانلود  دانلود مستقیم : جزوه زبان ماشین و برنامه سازی سیستم 


tag  حجم فايل : 1.1 مگابایت 

پسورد  پسورد فايل : www.mohandesyar.com 



:: موضوعات مرتبط: , کتاب , ,
:: بازدید از این مطلب : 752
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 14 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Roh

دانلود جزوه سیستم عامل دکتر پدرام دانشگاه امیرکبیر به زبان فارسی

در این بخش از سایت آغازه جزوه درسی سیستم عامل دکتر حسین پدرام از دانشگاه صنعتی امیر کبیر را برای شما آماده کرده ایم. این جزوه مناسب برای شرکت در کنکور کارشناسی ارشد رشته کامپیوتر میباشد. از این رو لازم دیدیم که این جزوه دستنویس سر کلاس درس ایشان را تقدیم کاربران عزیز و دانشجویان عزیز در سراسر نقاط ایران قرار دهیم. امید است مورد توجه شما قرار بگیرد.

عنوان کتاب: جزوه سیستم عامل دکتر پدرام دانشگاه امیرکبیر به زبان فارسی

زبان کتاب: فارسی

تعداد صفحه: 134

حجم فایل: 72 مگابایت

 

لینک مستقیم 

ببرای دریافت فایل اینجا کلیک کنید. (لینک مستقیم)

 

پسورد فایل: www.aghazeh.com

 



:: موضوعات مرتبط: , کتاب , ,
:: بازدید از این مطلب : 1408
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 14 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Roh

نام کتاب:  CLR با C#

زبان کتاب: فارسی

نویسنده: دکتر علی شریعتی

تعداد صفحات: ۷۳

قالب کتاب: PDF

حجم فایل: ۷۷۴ کیلو بایت

 

 

اکتبر ۱۹۹۹ بود که افرادی در مایکروسافت، دات نت فریم ورک ، CLR وزبان مشترک و زبان برنامهنویسی سیشارپ را به من نشان دادند. وقتی همهی آنها را دیدم، تحت تاثیر قرار گرفتم و دانستم روش برنامه نویسی برای من به کلی تغییر میکند. از من خواستند برای تیم مشاوره انجام دهم و من قبول کردم هر چه بیشتر زمان گذاشتم، دیدم که بسی وسیع تر از اینست.



:: موضوعات مرتبط: , کتاب , ,
:: بازدید از این مطلب : 556
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Roh

معمولاً تصور و تصویرسازی ذهنی و درک اجسام سه بعدی برای دانش آموزانی که هندسه می خوانند مشکل و سخت است. بنابراین استفاده از رایانه و نرم افزارهای شبیه سازی مانند نرم افزار Calques 3D  که در فرانسه طراحی شده است کمک بزرگی برای تصویرسازی ذهنی این اجسام خواهد بود.

ریاضی سرا          www.riazisara.ir ریاضی سرا          www.riazisara.irریاضی سرا          www.riazisara.ir

                                      

دانلود نرم افزار



:: موضوعات مرتبط: دانلود نرم افزار , ,
:: بازدید از این مطلب : 862
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Roh

دانلود سیستم عامل ۲ و کارگاه سیستم عامل

 

عنوان جزوه : جزوه آموزشی سیستم عامل ۲ و کارگاه سیستم عامل

قالب بندی : PDF

در فرهنگ رایانه سیستم عامل نرم‌افزاری است که مدیریت منابع رایانه را به عهده گرفته و بستری را فراهم می‌سازد که نرم افزار کاربردی اجرا شده و از خدمات آن استفاده کنند. سیستم عامل خدماتی به برنامه‌های کاربردی و کاربر ارائه می‌دهد. برنامه‌های کاربردی یا از طریق واسط‌های برنامه نویسی کاربردی (Application User Interface-APIs) و یا از طرق فراخوانی های سیستم (system call) به این خدمات دسترسی دارند. با فراخوانی این واسط ها، برنامه‌های کاربردی می‌توانند سرویسی را از سیستم عامل درخواست کنند، پارامتر ها را انتقال دهند، و پاسخ عملیات را دریافت کنند. ممکن است کاربران با بعضی انواع واسط کاربری نرم افزار مثل واسط خط فرمان (Command Line Interface-CLI) یا یک واسط کاربری گرافیکی (Graphical User Interface-GUI) با سیستم عامل تعامل کنند.

این جزوه شامل سرفصل درس سیستم عامل ۲ به همراه جزوه درس کارگاه سیستم عامل میباشد



:: موضوعات مرتبط: , کتاب , ,
:: بازدید از این مطلب : 628
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 دی 1391 | نظرات ()